Reacties

Fanta Shelty/Herder

Vanaf het moment dat je Fanta meenam zag ik aan hem dat het hem goed deed. De verhuizing was zwaar voor hem en omdat ik lange dagen draaide werd tie ongelukkig. Na een week met jou op pad te zijn geweest zag ik verbetering op een gegeven moment zag ik hem zelfs enthousiast worden als ik hem na zijn ochtendloop zijn riem omdeed omdat hij wist dat hij met jou mee mocht.
Je hebt het leven van mijn hond en daarmee ook dat van mij een beetje beter gemaakt in de tijd dat we in IJsselstein woonden. Dit is geen afscheid maar een dank aan jou. Ontzettend bedankt ook namens Fanta.

Rene, IJsselstein

 

Luna Beagle

Hallo, ik ben beagle Luna en kan heel goed acteren en aan mijn baasjes laten zien dat ik nooit van ze met andere hondjes mag spelen en ook nooit te eten krijg. Vandaar dat mijn baasjes vonden dat ik maar eens lekker met andere hondjes moest gaan spelenen sinds een tijdje ga ik iedere donderdag mee. Ik vind het heerlijk dat ik lekker kan rennen, spelen, zwemmen en door Eus verwend wordt met lekkere koekjes. Als ik met mijn vrouwtje op woensdag naar de plas  ga, moet ik Eus altijd even gedag zeggen, dan aait ze mij even lekker achter de orenen krijg ik wat lekkers. Als ik dan weer thuis ben laat ik aan de hele buurt horen hoe ik kan snurken en dromen, want dan ben ik wel weer even toe aan mijn schoonheidsslaapje. Ik vind Eus dan ook de allerliefste en als ik een keertje ondeugend ben, vind ze mij toch nog lief. Mijn baasjes en ik zijn erg blij met haar en vinden dat ze het kanp doet met al die ondeugende honden.

Pootje van Luna

 

Bigger en Mowgli Australian Shepherds

Hallo, wij de trotse eigenaars van Bigger en Mowgli twee australian-shepherds. Onze honden gaan 2 tot 3 x per wk  met Eus mee. De aussies zijn zeer slimme en energieke honden, daarom hebben ze dagelijks een uitgebreide wandeling nodig. Ze gaan al een tijd met Luna track mee, en ze hebben het erg leuk. Ze zitten overdag achter het raam te wachten op Eus.Wij vinden Luna track erg fijn omdat Eus heel zorgvuldig is. Verder is zij heel flexibel en betrouwbaar!

Suzy en Johan, IJsselstein

 

Igor Labrador

Mijn hond Igor is een tijdje met veel plezier meegeweest met Eus. Ik ben nu verhuisd dus kan ie niet meer mee!Jammer. Eus, je hebt een prachtige site en ik wens je verder veel succes met Luna track!

Sacha, Almere

 

Juba Boerenfox/Jack Russel

Hallo, mijn hondje Juba gaat erg graag  met Eus mee wandelen en komt altijd zeer voldaan en uitgeput weer thuis. En daar moet je toch aardig wat voor doen bij hem! Het is heerlijk om op je werk te zitten en erop te kunnen vertrouwen dat hij voldoende beweging krijgt en veel plezier maakt terwijl ik weg ben. Daarnaast is altijd mogelijk om afspraken te maken, ook al is het soms op het laatste moment. Ik kan erop vertrouwen dat het allemaal goed gaat en dat is voor mij heel veel waard. Ik ben blij dat ik zo’n goed adres voor hem gevonden heb!

Katie, Nieuwegein

 

Luna Labrador

Onze zwarte labrador Luna (ja inderdaad er zijn soms twee zwarte labradors in de roedel die naar de naam Luna luisteren) gaat al een tijdje mee. Onze Luna is gek op ravotten, zwemmen en met andere honden spelen. Het geeft ons een goed gevoel dat zij lekker kan uitleven op de donderdag dat wij hier weinig tijd voor hebben en zij zichin een roedel  leert te gedragen.

Conny vd Valk, IJsselstein

 

Zara Beauceron (franse herdershond)

Zara gaat al geruime tijd mee met Lunatrack en vindt het erg leuk. De auto van Eus was de eerste auto waar ze spontaan in en uit sprong! Wij vinden Luna track erg fijn omdat eus erg zorgvuldig met de honden is, er veel mogelijkheden zijn om iets af te spreken en omdat Eus altijd goede tips heeft (niet alleen over honden;-)).

Rhode, IJsselstein

 

 

Ridder Duitse Staande

Hallo, ik ben de eigenaar van Ridder een duitse staande korthaar en wij zijn ontzettend blij met Luna track. Voor Ridder is het een feest om mee te gaan en we weten dat hij, weer of geen weer, altijd lang genoeg loopt om zijn energie kwijt te raken. En hij heeft een energie! Ridder loopt al vanaf het begin mee en mede door Luna track is hij uitgegroeid tot een prima gesocialiseerde hond. Ga zo door Eus!

Simone Verhoeve, IJsselstein

 

Darco Duitse Dog

Onze zeer grote, maar wel heel lieve Duitse Dog Darco gaat al 1,5 jaar mee met Eus. Hij is door het dolle heen wanneer haar bus komt, en inmiddels is bijna elke bus geweldig, want dan denkt Darco dat hij mee mag. Darco gaat 5x per week mee, dit omdat we beiden fulltime werkenen ik wil dat hij elke dag kan spelen.
Eus is erg goed voor de honden, en heeft een soort natuurlijk overwicht.

Gr. Jessica
Jesica Pijlman, Vianen

 

Loes Tibetaanse Terrier

Vanwege mijn werkzaamheden hier in de regio zijn we verhuisd van Brabant naar IJsselstein. In mijn vakantie ben ik op zoek gegaan naar een hondenuitlaatservice. Zo hier en daar geinformeerd en uiteindelijk via internet aan alle informatie gekomen. Loes vindt het heerlijk om 2x per wk op stap te gaan met andere honden. Vroeger was ze een bang vogeltje omdat ze een paar keer gebeten was. Ook ben ik niet de 1e eigenaar, er was al een heleboel gebeurd voordat ik haar kreeg. Nu is het een heerlijk sociaal hondje geworden en ik ben blij met de uitlaatservice. Zo kan ik mijn trouwe viervoeter houden.

Groet, Loes en Diana

 


Foto's

IMG_2577IMG_2575IMG_2573IMG_0022IMG_0013